STIGLA JE KAZNA ZA NENADA BJELICU: / Je li HNS dovoljno strogo reagirao na sve njegove istupe?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama

19.2.2020.
13:25
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve lige.

Sva trojica isključenih igrača zbog dvije opomene, Stanko Jurić (Hajduk), Petar Stojanović i Emir Dilaver (Dinamo) kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Jurić i Stojanović moraju platiti po 3.000 kuna, a Dilaver (recidiv) iznos od 4.000 kuna, stoji na službenoj stranici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neprimjerenih izjava na utakmici Osijeka i Dinama Emir Dilaver kažnjen je dodatnom novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna.

Trener Dinama Nenad Bjelica koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 2.000 kuna. Toliku kaznu svojevremo je dobio i trener Gorice Sergej Jakirović, a nije ju izbjegao ni Ćiro Blažević. Trener Dinama tako će s tribina morati gledati utakmicu Dinama i Hajduka.u srijedu 4. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SIMEONEA PITALI O JUNAKU SUSRETA, ON GOVORIO O VRSALJKU: /

Ovako je trener Atletica odao počast sjajnom Vatrenom

Na istoj utakmici u 62. minuti evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini (10 baklji, jedan strob i jedna rasprskavajuća raketa) te neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 38. minuti zbog čega je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna, a GNK Dinamo iznosom od 12.000 kuna, izvijestili su iz HNS-a.

Torcida opet po starom

Na utakmici Slaven Belupo-Hajduk u 52. i 83. minuti pripadnici navijačke skupine Torcida zapalili su ukupno 10 baklji te ispalili 2 topovska udara zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanim iznosom od 16.000 kuna, a NK Slaven Belupo kao organizator iznosom od 7.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja (pet žutih kartona) na utakmici Gorica-Rijeka .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo