ZBOG VRIJEĐANJA SUDACA

STIGLA JE KAZNA ZA NENADA BJELICU: Je li HNS dovoljno strogo reagirao na sve njegove istupe?

Trener Dinama Nenad Bjelica koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve lige.

Sva trojica isključenih igrača zbog dvije opomene, Stanko Jurić (Hajduk), Petar Stojanović i Emir Dilaver (Dinamo) kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Jurić i Stojanović moraju platiti po 3.000 kuna, a Dilaver (recidiv) iznos od 4.000 kuna, stoji na službenoj stranici Prve HNL.

Zbog neprimjerenih izjava na utakmici Osijeka i Dinama Emir Dilaver kažnjen je dodatnom novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna.

Trener Dinama Nenad Bjelica koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 2.000 kuna. Toliku kaznu svojevremo je dobio i trener Gorice Sergej Jakirović, a nije ju izbjegao ni Ćiro Blažević. Trener Dinama tako će s tribina morati gledati utakmicu Dinama i Hajduka.u srijedu 4. ožujka.

SIMEONEA PITALI O JUNAKU SUSRETA, ON GOVORIO O VRSALJKU: Ovako je trener Atletica odao počast sjajnom Vatrenom

Na istoj utakmici u 62. minuti evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini (10 baklji, jedan strob i jedna rasprskavajuća raketa) te neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 38. minuti zbog čega je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna, a GNK Dinamo iznosom od 12.000 kuna, izvijestili su iz HNS-a.

Torcida opet po starom

Na utakmici Slaven Belupo-Hajduk u 52. i 83. minuti pripadnici navijačke skupine Torcida zapalili su ukupno 10 baklji te ispalili 2 topovska udara zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanim iznosom od 16.000 kuna, a NK Slaven Belupo kao organizator iznosom od 7.000 kuna.

HNK Rijeka mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja (pet žutih kartona) na utakmici Gorica-Rijeka .

Povratak na Net.hr