BJELICA BRILJIRAO NA PRESICI: / 'Nema kalkulacija, nema namještanja! Ne znam ni tko ima dva žuta'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Presica u Maksimiru uoči sutrašnjeg sraza s Anderlechtom

12.12.2018.
18:31
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo u četvrtak od 21 sat igra posljednju utakmicu u skupini D Europske lige. Protivnik Modrima na Maksimiru bit će belgijski velikan Anderlecht. Proljeće i prvo mjesto osigurani su, ali plavi idu na pobjedu pred, nadamo se, ugodno popunjenim Maksimirom.

"Nema kalkulacija, ma ne znam ni tko ima ta dva žuta kartona (Stojanović, Hajrović i Šunjić, nap. a.). Znam tko sutra igra od prve minute, ali vjerujte da ne znam tko ima kartone. Treći žuti karton uvijek dođe prije ili kasnije, mi imamo 22 igrača spremnih za igru", rekao je trener Nenad Bjelica dan uoči utakmice, prenosi nogometni portal Goal.com...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DINAMOV NAPADAČ GLUMIO NOVINARA: /

Zvijezda Modrih pitala prolaznike što misle o njemu, odgovori su bili - urnebesni!

Image
DINAMOV NAPADAČ GLUMIO NOVINARA: /

Zvijezda Modrih pitala prolaznike što misle o njemu, odgovori su bili - urnebesni!

'Mi ne biramo utakmice, niti kalkuliramo'

"Ako netko otpadne za daljnje utakmice, mi ćemo ga nadomjestiti. Mi ne biramo utakmice, niti kalkuliramo. Nikada igračima ne govorim da namještaju treći žuti karton, od njih uvijek tražim da daju sve od sebe, kalkulacija nema. Izvest ću momčad od koje očekujem pobjedu, to je jedino važno", dodao je Bjelica.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako pobjeda, remi ili poraz Dinamu ne igraju apsolutno nikakvu ulogu u smislu rezultata, utakmica protiv Anderlechta ipak ima određenu vrijednost. Onu novčanu. Naime, Modrima pobjeda donosi novih 570.000 eura, remi 190.000, a pozitivan rezultat bitan je i kako bi HNL na ljestvici europskih liga preskočio Švicarsku i popeo se na 15. mjesto, koje bi mu jamčilo dva predstavnika u Ligi prvaka u sezoni 2020/21.

Image
Image

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo uoči utakmice s Anderlechtom 12.12.2018., Stadion Maksimir, Zagreb - Konferencija za medije GNK Dinamo uoci utakmice 6. kola, skupine D, UEFA Europa lige: GNK Dinamo - RSC Anderlecht. Trener Dinama Nenad Bjelica Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

'Svi igrači koji su igrali za vikend su u dobrom stanju'

Belgijci su posljednji u skupini D i ne mogu proći dalje, jedino što mogu jest pokušati preskočiti Spartak Trnavu na trećem mjestu, koja u isto vrijeme dočekuje rasterećeni Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi igrači koji su igrali za vikend su u dobrom stanju, vidjet ćemo tko će igrati. Ovi koji su odmorili su također na raspolaganju. Vlada dobro raspoloženje, željno očekujemo utakmicu i nadamo se novim bodovima. Pa da ovu polusezonu zaključimo u Europi na najuspješniji način", ističe Bjelica i nastavlja:

'Na dispoziciji imam 22 igrača i ne mogu pogriješiti'

"Cilj nam je završiti sezonu s dvije pobjede, za to imamo snage i kvalitete. Na dispoziciji imam 22 igrača i s njihovim izborom ne mogu pogriješiti. Važno nam je dobiti Anderlecht zbog svega; zbog nas samih da uspješno završimo sezonu, pa i koeficijenta koji je hrvatskom nogometu jako važan. Pa bi za dvije sezone mogli imati dvije momčadi u Ligi prvaka. Velik je ulog, nema kalkulacija, trebamo uzeti tri boda kako god, pa se okrećemo Hajduku", zaključio je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo