BJELICA BEZ STRAHA UOČI DERBIJA NA POLJUDU: / 'Vatrena atmosfera? Pa isto je bilo i u Astani i Bernu!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hajduk i Dinamo se sutra susreću u prvom ovosezonskom derbiju

28.9.2018.
15:14
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Sutra u 16 sati i 30 minuta se igra derbi 1. HNL između Dinama i domaćeg Hajduka. Uoči utakmice, novinarima se obratio strateg Modrih, Nenad Bjelica.

"Nervoza? Nema je, priprema za ovu utakmicu je kao i za svaku drugu, nema neke posebnosti. Ne kažem da je ovo obična utakmica, nije ista kao svaka, ali priprema se na razlikuje previše od priprema za utakmicu s Goricom ili nekim drugim suparnikom - rekao je Bjelica, po prenošenju SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, tamo sam debitirao za prvu momčad Osijeka, bio sam još jako mlad, bilo je to u Kupu, izgubili smo utakmicu. Nisam ja puno igrao na Poljudu, pa, samo sam sezonu i pol odradio u Prvoj HNL, nisam imao ni puno prilika", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazimo u Split s maksimalnim željama i očekivanjima, lijepo je vidjeti i toliki interes medija. Hajduk i Dinamo su svojim zadnjim igrama napravili da je interes za derbi velik. Veselimo se utakmici, u svakom slučaju. Spremni smo i idemo sa željom da osvojimo tri boda, da se vratimo kao pobjednici", rekao je trener Dinama.

'Problema imaju Leovac i Hajrović'

"Čekat ćemo posljednji trenutak da vidimo tko će igrati. Problema ima Leovac, Hajrović, vidjet ćemo što će biti s njima. Na put sam vodio dvadeset igrača", najavio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema veze tih 10 bodova prednosti, Hajduk je uvijek Hajduk, a derbi je uvijek derbi. Pokazali su Bijeli da imaju novu energiju s novim trenerom, potpuno drugačije izgledaju nego na startu sezone i bit će to vrlo teška utakmica. I za njih i za nas. Čeka nas i vatrena atmosfera, ali to je atmosfera u kojoj volimo igrati, svaki put kad je bilo tako, u Be'er Shevi, Astani ili Bernu, uvijek smo dobro odgovorili i pružali dobre partije", zaključio je bivši reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo