EH SADA...

BIZARNA SITUACIJA U PERIŠIĆEVU I BROZOVIĆEVU KLUBU: Inter nije platio ratu za najboljeg igrača, a posljedice će biti strašne

Interu neće biti bajno, ovog ljeta potrošili su gotovo 100 milijuna eura na nove igrače, a to bi im se također moglo obiti o glavu

Klub dvojice hrvatskih reprezentativaca, Marcela Brozovića i Ivana Perišića, milanski Inter, u velikim je financijskim problemima. Vlasnik kluba, kineski Suning, imao je goleme financijske probleme uzrokovane pandemijom koronavirusa, a oni su se itekako odrazili na stane u klubu.

U Interu su krajem prošle godine kasnile plaće, koje su naknadno isplaćene, a Suning je objavio kako će zbog krize morati ugasiti svoj kineski klub Jiangsu Suning i da se više neće natjecati.

Interu neće biti bajno, ovog ljeta potrošili su gotovo 100 milijuna eura na nove igrače, a to bi im se također moglo obiti o glavu. Naime, Corriere dello Sport piše kako je Inter zakasnio s uplatom rate za Romelua Lukakua i kako bi sada mogli itekako ispaštati. Inter je morao uplatiti 4.5 milijuna eura Unitedu zbog jednog od bonusa ugrađenih u transfer Lukakua i Englezi bi se sada mogli odlučiti radikalan istup.

ProfimediaFoto: Profimedia

United ima pravo tražiti isplatu punog iznosa transfera ako Inter kasni s bilo kojom ratom ili isplatom bonusa. Inter je dužan Unitedu još nemalih 45 milijuna eura od 80 milijuna koliko su ga platili. Talijani to, u ovom trenutku, ne mogu podmiriti i United, prema Corriereu, planira uzeti nekog od igrača za kompenzaciju.

Navodno su zainteresirani za Milana Škriniara ili Lautara Martineza, a Corriere tvrdi da Inter u ovom slučaju nema previše izbora. Unitedu pak igraju svakakve kombinacije, mogli bi, recimo, uzeti Lautara za 111 milijuna eura, kolika mu je odštetna klauzula i ona bi bila umanjena za tih 45 milijuna eura.

Povratak na Net.hr