BIZARNA SITUACIJA U BUNDESLIGI: / Nevjerojatno je koliko se klubova naguralo unutar samo dva boda

Image
Foto: Profimedia, AFP

U subotnjim utakmicama 8. kola Bundeslige dva su gola pala u prvoj minuti

19.10.2019.
22:24
Profimedia, AFP
VOYO logo

Borussija Dortmund je u subotu na svom Westfalenu pobijedila vodeću momčad Bundeslige Borussiju Moenchengladbach s 1-0 pogotkom Marca Reusa u 58. minuti, pa je sada prvih devet momčadi unutar dva boda.

U subotnjim utakmicama 8. kola Bundeslige dva su gola pala u prvoj minuti, a zabili su ih igrači Augsburga i Union Berlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern kiksao

Nogometaši Bayerna, koji su u prošlom kolu iznenađujuće izgubili na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima (1-2), opet su kiksali, odigravši 2-2 u gostima kod Augsburga. Bavarci su bili šokirani već u 1. minuti kada je veznjak domaćina Marco Richter zatresao mrežu. No, momčad Nike Kovača uspijeva preokrenuti rezultat golovima Lewandowskog (14) i Gnabryja (49). Činilo se da će Bayern otići kući sa punim plijenom, ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) Augsburg iz jedne polukontre dolazi do izjednačenja, a strijelac je bio Islanđanin Alfred Finnbogason. Stoper Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu za Augsburg, dok je Ivan Perišić ostao na pričuvnoj klupi Bayerna.

Drugi pogodak u 1. minuti pao je na susretu Union Berlina i Freiburga, koja je završila pobjedom 2-0 berlinske momčadi. Strijelac vodećeg gola na startu susreta bio je veznjak Marius Bulter, koji je fantastično pogodio sa 23 metra. Konačni rezultat postavio je Ingvartsen (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (L) shares a smile with Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac after the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and 1 FC Cologne in Munich, southhern Germany on September 21, 2019., Image: 472244512, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP, Christof STACHE

Wolfsburg neporažen

Wolfsburg je i dalje jedina momčad bez poraza, a u subotu je u gostima kod Leipziga odigrao 1-1. Remi "vukovima" donio je Wout Weghorst u 82. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo, koji je u prošlom kolu asistirao za pobjedu 1-0 protiv Union Berlina, igrao je za Wolfsburg do 74. minute, a najopasnije je zaprijetio u 45. minuti, ali je loptu koju je uputio u donji lijevi kut zaustavio vratar Gulácsi.

Hertha, koju vodi hrvatski trener Ante Čović, nastavila je pozitivan niz. Nakon tri uzastopne pobjede, u subotu je u gostima kod Werdera remizirala, bilo je 1-1. Dan ranije Eintracht iz Frankfurta je kao domaćin svladao Bayer iz Leverkusena sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-42-23538', window);

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo