BIVŠI TRENER OTKRIO: / Evo zašto Modrić nije otišao u Chelsea

Image
Foto: AFP

Aktualni engleski prvak Chelsea već tjednima svim silama pokušava u svoje redove dovesti 21-godišnjeg stopera Evertona Johna Stonesa.

28.8.2015.
22:30
AFP
VOYO logo

Mladiću nije lako, volio bi otići u veći i bogatiji klub, aktualni ga šefovi ne puštaju, a na zub su ga uzeli i navijači. Kroz sličnu je priču 2011. prošao i hrvatski nogometaš Luka Modrić. On je u to doba bio član Tottenhama, a jednako kao i Stonesa, u svoje ga je redove to ljeto pokušao dovesti Chelsea. U konačnici je naš veznjak ipak ostao na White Hart Laneu, a kako se to dogodilo, otkrio je u kolumni za London Evening Standard njegov tadašnji trener Harry Redknapp.

Image
DRAMA ZVIJEZDE EVERTONA: /

'Je*i se Stones, je*i se štakore'

Image
DRAMA ZVIJEZDE EVERTONA: /

'Je*i se Stones, je*i se štakore'

Modrić razgovarao s Villas-Boasom

"Sjećam se kako su u Chelseaju 2011. nastojali kupiti Luku Modrića i mislili su da će uspjeti u tome. Luka mi je rekao da je u nekoliko navrata razgovarao s tadašnjim menadžerom Chelseaja Andreom Villas-Boasom, ali na kraju ga nismo prodali. Rekli smo Luki da nam da još jednu sezonu i on je pristao", napisao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je bio divan dečko i pomirio se s time. Mnogi igrači u takvoj situaciji počinju stvarati probleme, dijelom pod utjecajem svojih agenata koji dobivaju veliku proviziju ako se transfer ostvari", dodao je iskusni tstručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je doista još jednu sezonu ostao u Tottenhamu, a sljedeće je ljeto otišao, ali ne u Chelsea, nego u Real Madrid. Istina, i tada ga je predsjednik SpursaDaniel Levy na svaki način nastojao zadržati, ali na koncu je ipak popustio, valjda i zbog obećanja koje mu je dao godinu ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo