Bivši trener napada: 'U Dinamu ne valja puno toga!'

Bivši trener Dinama Josip Kuže ponovno je slobodan, nakon što mu nogometni savez Albanije nije odlučio ponuditi novi ugovor na mjestu izbornika.

24.10.2011.
8:47
VOYO logo

"Dinamo završava ciklus u Ligi prvaka, nema potrebe za ikakvim preinakama, to prije što se glede rezultata ionako ništa ne može promijeniti. Ne inzistirajte na analizi stanja među Modrima, nije to moj posao. Kazat ću tek ovo: jasno je da štošta ne valja. Ako je uprava zadovoljna, neka tako nastavi. Ako je nezadovoljna, neka mijenja", poručio je Kuže u razgovoru za Sportske novosti.

S novim poslom bivši izbornik Albanije neće žuriti. Tvrdi da konkretnih ponuda nema, a i na platnoj listi Albanaca bit će do 1. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno se provlačilo da iz Tirane odlazim zbog toga što nešto imam. Nemam. Mnogo je naznaka, nimalo konkretnoga. Točno je da želim u klub, uvjeren da bih iskustvom i znanjem jako utjecao na igru i uspjeh. Naravno da je u bilo kojoj reprezentaciji situacija drukčija", kaže Kuže.

Na kraju se osvrnuo i na situaciju u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Smatra da će protiv Turske biti jako teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će komplicirano. Veći bih optimist bio da se sastajemo sa Skandinavcima, čak i s Nijemcima! Ne odgovaraju nam oni skloni igri: Meksiko, Ekvador, Portugal, ne bi ni Honduras. Svakako ni Turska, koja zna sve finese, a nerijetko je i prljava. Hiddink je pak stari lukavac, njegov udio u dva susreta sigurno će biti velik", zaključio je Kuže.

Vezani članci:

arti-201110220115006 arti-201110220024006 arti-201110210491006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo