OGLAS

BIVŠI TRENER HAJDUKA KRENUO U NOVU PUSTOLOVINU: / Još jedan hrvatski stručnjak na izborničkoj poziciji

Image
Foto: Pixsell

Dva hrvatska nogometna stručnjaka započeli su nove mandate na klupama nogometnih i futsal reprezentacija

22.3.2019.
13:43
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjaci Ante Miše i Robert Grdović karijeru će nastaviti u Turkmenistanu. Miše kao izbornik nogometne vrste, a Grdović kao izbornik tamošnje futsal reprezentacije.

Miše i Grdović su u petak otputovali u Ašgabat kako bi potpisali ugovore, međutim to će biti tek formalnost jer je ovu vijest na svojim službenim stranicama objavio i Nogometni savez Turkmenistana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je putujem u Ašgabat, upravo ulazim u zrakoplov. Pregovori su trajali oko mjesec dana, a trebao bi potpisati ugovor na godinu plus godinu," kazao je Grdović za HINA-u.

Grdović je dodao kako su u međuvremenu tražili i izbornika za nogometnu reprezentaciju, pa tako u Turkemenistan putuje i Miše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to veliki izazov u mojoj karijeri. Turkmenistan će u veljači biti domaćin azijskog futsal prvenstva preko kojeg se može izboriti plasman za svjetsko prvenstvo koje je u Litvi u rujnu iduće godine."

Turkmenistan nikada nije prošao skupinu, no sada se očekuje iskorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se kako ćemo ostvariti dobar rezultat, očekivanja su velika," kazao je Grdović dodavši kako se u međuvremenu informirao o reprezentaciji i igračima. "Gledao sam neke utakmice preko youtubea, malo se informirao. Vidjet ćemo kada dođem tamo."

Legenda hrvatskog futsala je najavila kako u Ašgabatu planirao ostati oko mjesec dana, mora složiti stožer, a pokušat će angažirati i nekog hrvatskog trenera vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se kako ću brzo posložiti stvari," kazao je Grdović koji je bio prvak Hrvatske s Nacionalom, a zadnji posao imao je na klupi MNK Jesenja.

Odlazak u Turkmenistan predstavlja i izazov za bivšeg trenera Hajduka i Iste 1961. Miše je bio pomoćnik Anti Čačiću na klupi hrvatske reprezentacije, a sada će imati priliku samostalno voditi neku reprezentaciju. Za kormilom nacionalne vrste naslijedit će YazgulaHojageldjeva koji je reprezentaciju vodio dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo