BIVŠI RONALDOV SUIGRAČ OTKRIO TAJNU NJEGOVA USPJEHA: / 'Molio sam ga da prestane, nije želio ići!'

Image
Foto: AFP

Upravo zbog svog pristupa Ronaldo je danas postao to što je postao

16.2.2019.
17:09
AFP
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je od rane mladosti posvećen treninzima. Zahvaljujući napornom radu Ronaldo je postao to što jest - jedan od najboljih nogometaša svih vremena i čovjek koji je pet puta osvajao nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Iako je napunio 34 godine, Cristiano još uvijek žestoko trenira. Prvi dolazi, a zadnji napušta treninga, a sudeći prema njegovim fizikalijama, čudesni Portugalac bi mogao igrati i do 40. godine, ako ne i bitno dulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna posvećenost

Ronaldo je karijeru počeo u lisabonskom Sportingu i već tada je bilo vidljivo da će postati veliki nogometaš. Njegov nekdašnji suigrač Tonito opisao je kako je na početku karijere molio Ronalda da odu s treninga.

"Cristiano je bio dijete, ali i tada je bio kao što je danas - ponizan, ambiciozan, posvećen i iznad svega profesionalac", rekao je Tonito, te otkrio zanimljive situacije s treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozio sam ga na trening, ali i s treninga. Nakon završetka treninga morao sam čekati i po sat vremena jer on nije želio otići kući. Lupao sam na prozore teretane i vikao mu: 'Hajde Cris, dosta je više. Prestani s treninzima, kasno je i moramo ići", otkrio je Tonito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo