BIVŠI NAPADAČ RIJEKE VRAĆA SE NA RUJEVICU U MODROM DRESU: / 'Doček će biti vatren, u to ne treba sumnjati'

Image
Foto: PIXSELL

Napadač se vraća na stadion bivšeg kluba

24.2.2018.
16:23
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Dinama nakon domaćeg poraza od Hajduka ponovno očekuje težak susret. Zagrepčani gostuju na Rujevici u nedjelju od 17 sati, a Matjaž Kek i njegova Rijeka spremni su pomrsiti im planove.

DINAMO OZBILJNO MORA RAZMISLITI O GAVRANOVIĆU: Najveće Dinamovo pojačanje u ‘svoju’ Rijeku ne putuje na željen način KEK NAJAVIO DERBI PROTIV DINAMA: ‘Više me brine bura i zaleđen teren nego sudac, a ‘glavu u pijesak’ – nije moja disciplina’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno povećalo će biti tijekom susreta na napadaču Dinama Mariju Gavranoviću koji je u ovom prijelaznom roku došao na Maksimir baš iz Rijeke.

"Imam dovoljno iskustva da znam kako se mogu pripremiti za derbi. Svjestan samo što nas čeka tamo, pogotovo mene, ali koncentriran sam isključivo na ono što će biti na travnjaku. A doček će biti vatren, u to ne treba sumnjati!", priznao je Gavranović u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će posebnija utakmica od drugih"

Sjajni napadač, koji je bio tragičar protiv Hajduka jer nije iskoristio kazneni udarac, smatra kako mu ova utakmica neće biti jedna od psihički zahtjevnijih u karijeri.

"Ma ne. Bit će posebnija od drugih jer sam ondje proveo dosta vremena, ali neće biti puno teža od nekih drugih. U Rijeci sam imao mnogo više lijepih nego ružnih trenutaka. Igrali smo velike utakmice na Rujevici, pobjeđivali velike klubove, igrali Europu, osvajali trofeje... To je ono po čemu ću uvijek pamtiti svoje dane u dresu Rijeke", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo