GLASINE O OTKAZU

BIVŠI NAPADAČ ČEKIĆARA BRANI BILIĆA: ‘Nije pošteno ovo što mu rade, treba mu dati vremena da uigra prinove’

U jeku glasina kako bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću prijueti otkaz u West Hamu, u obranu našeg stručnjaka stao je bivši napadač londonskog kluba Dean Ashton (33).

Bilić je tijekom ljeta doveo četiri zvučna pojačanja (Hart, Zabaleta, Arnautović, Chicharito), ali je unatoč tome na startu nove sezone Premier lige upisao tri poraza. Olakotna okolnost je da je u sve tri utakmice West Ham gostovao (Manchester United, Southampton, Newcastle), ali ipak se očekivalo da će uzeti barem bod.

ČELNICI KLUBA STAVILI ULTIMATUM PRED SLAVENA BILIĆA: ‘Imaš četiri utakmice da spasiš svoj posao’

‘Obrana izgleda loše’

Kad se uzme u obzir da je i prošla sezona bila daleko od idealne, ne čudi da se se engleski mediji raspisali o mogućnosti da će Bilić uskoro biti smijenjen. Da to ne bi bio dobar potez, smatra Dean Ashton koji je od 2006. do 2009. nosio dres West Hama, a ima i jedan nastup za reprezentaciju Engleske.

“Mislim da nije pošteno ovo što rade Biliću. Kad dovedeš nove igračer, treba ti vremena da ih uigraš, a to znači više od šest ili sedam utakmica”, naglasio je Ashton za TalkSport.

“West Ham trenutno izgleda loše u obrani. Mislim da Bilić često prelazi s četvorice na trojicu igrača u obrani i obrnuto, kao da ni sam nije siguran kako mu treba izgledati početna postava”, dodao je Ashton.

Povratak na Net.hr