ZATO JE NAJBOLJI

BIVŠI MODRIĆEV SUIGRAČ PODIJELIO ANEGDOTU KOJA NAJBOLJE OPISUJE KAPETANA VATRENIH: ‘Uvijek je bio drugačiji…’

Nekadašnji golman Tottenham Hotspura Heurelho Gomes prisjetio se zanimljive anegdote s Lukom Modrićem

Nogometaši Watforda nedavno su nakon velikog preokreta izborili svoje drugo finale FA Kupa u povijesti. Pobijedili su Wolvese na Wembleyju, a na vratima je bio Brazilac Heurelho Gomes.

Gomes je nekadašnji golman Tottenhama koji je od 2008. do 2012. bio suigrač kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću. Brazilac je u intervjuu za brazilski ESPN ispričao i zanimljivu anegdotu koja odlično opisuje Modrića kao igrača.

“Modrić je uvijek bio drugačiji. Harry Redknapp [tadašnji trener Spursa, op.a.] nije želio igrati kroz posjed lopte. Ja sam dobio uputu uzeti loptu i napucati je na Petera Croucha. Kada sam došao ovdje, zbog toga sam teškoće u prilagodbi”, rekao je Brazilac.

‘Modrić bi mi rekao – Ne ispucavaj loptu, dodaj je meni!’

“Stigao sam iz Brazila, gdje se igra tehnički nogomet, pa sam igrao u Nizozemskoj, gdje se također igra jako tehnički i golmani generalno distribuiraju loptu po travi. U Tottenhamu je bilo drugačije. Ako bih želio igrati, a ne samo ispucavati, trener se znao naljutiti”, nastavio je vratar Watforda.

“Modrić bi mi često došao i rekao: ‘Ne ispucavaj loptu. Dodaj je meni i ja ću se za nju pobrinuti.’ Ja bih to napravio i on se držao riječi – ne bi nikada izgubio loptu”, zaključio je Gomes.

Povratak na Net.hr