BIVŠI MANDŽUKIĆEV SUIGRAČ PROŽIVIO TEŠKU TRAUMU: / Legendi Juventusa prislonili pištolj na glavu

Image
Foto: Profimedia

Četvorica maskiranih tipova ušla su u Marchisijevu kuću dok je on bio unutra

30.10.2019.
11:19
Profimedia
VOYO logo

Prema napisima talijanskih medija, legendarni nogometaš Juventusa, Claudio Marchisio, preživio je pravu traumu. Naime, u kuću su mu upali lopovi i opljačkali ga, ali na vrlo zastrašujuć način.

Četvorica maskiranih tipova ušla su u Marchisijevu kuću dok je on bio unutra pa se morao s njima susresti oči u oči, a navodno su mu držali pištolj prislonjen na glavu i tražili od njega da otvori sef i preda im sve svoje vrijedne stvari te novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Juventus' forward Mario Mandzukic from Croatia (L) and Juventus' midfielder Claudio Marchisio take part in a training session on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus Vs FC Barcelona on April 10, 2017 at the 'Juventus Training Center' in Vinovo, near Turin., Image: 328569767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Lopovi su uzeli nakit, satove i novac, a premda je policija brzo reagirala, lopovi su na kraju uspjeli pobjeći i još se uvijek traga za njima.

Marchisio se, podsjetimo, ovoga ljeta umirovio nakon što je posljednju sezonu odradio u Zenitu, a prije toga je odigrao čak 294 utakmice za Juventus i postao je na neki način klupska legenda. Šteta što je prve dane mirovine morao doživjeti ovakvu traumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo