BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE U PROBLEMIMA DO GRLA: / Navijači ga razapinju na društvenim mrežama: 'Štimac out'!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Štimac je izbornik Indije od svibnja ove godine, a do sada je uspio ostvariti tek jednu pobjedu

19.11.2019.
18:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Štimac, izgubio je sa svojom Indijom utakmicu šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine od Omana s 1:0.

Štimčevi odabranici mogli su i gore proći da je Al Ghassani zabio iz penala u sedmoj minuti, ali je isti igrač u 33. minuti ipak pogodio i ispravio pogrešku, a Štimcu je priuštio novu noćnu moru. Dakle, Štimac je sada ostao bez šanse za povijesnim plasmanom na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova Indija ima samo tri boda iz šest kola i nalazi se na pretposljednjem mjestu skupine ispred Bangladeša koji ima samo jedan bod. Ispred njega su Afganistan s četiri, Oman s 12 i Katar, domaćin prvenstva, s 13 bodova.

Image
Image

25.04.2015., Zadar - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, NK Zadar - GNK Dinamo. Igor Stimac, trener NK Zadar. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Štimac out

Štimac je izbornik Indije od svibnja ove godine, a do sada je uspio ostvariti tek jednu pobjedu, onu protiv Tajlanda, a nakrcao si je i pet poraza te četiri remija. Posljednju pobjedu upisao je 8. lipnja protiv Tajlanda na King's cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savez, navodno, još stoji iza Štimca, ali navijači baš i ne. Twitterom se već proširila kampanja #StimacOut i skuplja se polako kritična masa koja zaziva njegovu smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale "tweetove" pogledajte OVDJE.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo