BIVŠI IGRAČ ASTANE UPOZORAVA MODRE: / Zbog ovih stvari Dinamo mora biti oprezan u Kazahstanu

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvatski prvak sprema se za zahtjevno gostovanje u Kazahstanu

7.8.2018.
10:09
AFP
VOYO logo

Hrvoje Miličević, trenutni igrač kazahstanskog Aktobea, igrao je svojedobno za Astanu, Dinamovog protivnika u trećem pretkolu Lige prvaka. Modri će danas protiv Astane igrati prvu utakmicu u gostima, a Miličević je u razgovoru za Večernji list upozorio Modre i identificirao najveće potencijalne probleme.

"Dobra je to momčad, dugo na okupu, sad se još i pojačala, otprije je bila dobra u igri prema naprijed, vratio se nekadašnji napadač Kabanaga, ali je sad bolja i u obrani gdje ima našeg Marina Aničića, a desnu stranu na boku sad su zatvorili sa srpskim igračem Antonijem Rukavinom koji je došao iz Villarreala", rekao je igrač Aktobea, koji je nedavno odigrao 1-1 protiv te iste Astane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je 1-1, ali morate znati da je Astana igrala s potpuno drugom momčadi, njezin je trener promijenio svih 11 igrača. I to može biti dodatni problem Dinamu jer mu je suparnik odmoran, svjež, nije morao putovati", dodao je..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim što Astana ima dobru momčad, najveći problem bi mogao biti teren, njihova umjetna trava strašno je brza podloga, a oni je još jako namoče i lopta stvarno leti kao metak", rekao je Miličević.

"Može Dinamo proći, mislim da je bolji i ipak favorit", zaključio je

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo