BIVŠI ENGLESKI IZBORNIK ODUŠEVLJEN VATRENIMA: / 'Hrvatska bi mogla iznenaditi i otići jako daleko'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Europsko nogometno prvenstvo počelo je u petak pobjedom domaćina Francuske nad Rumunjskom (2-1), a svjetski su mediji i dalje puni prognoza o favoritima. Hrvatska u toj priči stoji jako dobro.

11.6.2016.
13:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko je dana hrvatsku reprezentaciju nahvalio legendarni menadžer Arsenala Arsene Wenger. Uoči početka Eura velike je stvari, a za početak sigurnu pobjedu protiv Turske, Čačićevom izabranicima predvidio nekadašnji engleski reprezentativac Paul Merson, danas komentator na Sky Sportsu.

Njemačka, Francuska, Belgija...

Niz je neposredno pred početak Eura nastavio bivši engleski izbornik Glenn Hoddle, čovjek koji je vodio Tri lava od 1996. do 1999. godine. Hoddle je putem Twittera svrstao Hrvatsku u najuži krug favorita i označio je kao potencijalno iznenađenje turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počinje Euro i nadam se da ćemo gledati fantastično natjecanje. Tko će osvojiti naslov? Moram reći da i dalje ne mogu zanemariti Njemačku. Ali Francuska izgleda dobro na papiru, baš kao i Belgija. Hrvatska bi mogla iznenaditi i otići prilično daleko", poručio je Hoddle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo