BIVŠI DINAMOVAC U VELIKIM PROBLEMIMA: / U 2017. uopće nije igrao, a ni plaća više ne dolazi

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nekadašnji nogometaš Dinama Luis Ibañez (28) blizu je odlaska iz Turske nakon samo jedne sezone. Epizoda u Trabzonsporu pokazala se potpunim promašajem.

21.6.2017.
11:54
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Argentinac je u ljeto 2015. potpisao za beogradsku Crvenu zvezdu u kojoj je briljirao, što mu je lani donijelo transfer u Trabzonspor koji je platio 1,4 milijuna eura odštete. No, Ibañez se u Turskoj nije snašao, igrao je samo na početku sezone, a onda je preseljen na klupu pa na tribinu. U 2017. godini nije upisao nijedan nastup.

Zainteresirani klubovi čekaju rasplet

Sasvim je jasno da Ibañez traži novi klub, a prema pisanju turskih medija, njegov menadžer pokušava za svoga klijenta izboriti 'slobodne ruke'. Naime, Trabzonspor nije isplatio Argentincu nekoliko posljednjih plaća pa će ovaj sudskim putem pokušati ishoditi raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranih klubova navodno ima, ali svi čekaju rasplet situacije i mogućnost da dovedu iskusnog lijevog beka besplatno. Trabzonspor bi želio izvući dio novca koji je uložio u njega, ali mali su izgledi da će u tome uspjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibañez je bio član Dinama od 2008. do 2015. godine, uz jednogodišnju posudbu u argentinski Racing. U više je navrata isticao da bi volio igrati za hrvatsku reprezentaciju, ali to se nikad nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo