Dinamu nije valjao, a danas je milijunaš i prva zvijezda kluba!

Čileanac Pedro Morales je stigao s velikim očekivanjima u Dinamo, a iz Maksimira je otišao nazad u domovinu, pa Malagu, te je danas zvijezda MLS-a.

29.9.2014.
12:34
VOYO logo

Morales briljira u dresu Vancouvera, kluba kojeg vodi prema play-offu u Zapadnoj konferenciji Lige. Peti su na ljestvici, a to je posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Tri kola do kraja osnovnog dijela sezone Kanađani imaju 40 bodova, jedan više od Portlanda, a posljednju pobjedu potpisuje bivši dinamovac.

Vancouver je preokretom slavio s 2:1, a Morales je postigao oba gola i tako došao do jubilarnog 10. ove sezone. Mogao je zabiti i hattrick, ali je promašio prvi jedanaesterac na utakmici. U 29 utakmica, Pedro je prvo ime kluba, uz 10 golova i ima 10 dodavanja, a njegov klub ima neočekivanu priliku dočepati se borbe za osvajanje naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HW4-GHtw7v8

Whitecapsi su inače jedna od najlošijih momčadi u ligi, ali na krilima Moralesa ove godine su jedno od najugodnijih iznenađenja u MLS-u. Bivši dinamovac je tako opravdao svoj angažman, jedan je od 'Designated playera', zvijezda lige čija plaća ne ulazi u Salary cap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvih je ukupno 40-ak, a Morales igra za 1.4 milijuna dolara po sezoni, što je sitniš prema Clintu Dempseyu, Jermaine Defoeu i Michaelu Bradleyju, koji svake sezone zarade više od šest milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo