Bivše zvijezde Uniteda se sprdaju s Cityjem: 'Oni nemaju pojma'

Panika u Manchester Cityju! Prvak Engleske je u drugom kolu Lige prvaka remizirao s Romom na Etihadu 1:1.

1.10.2014.
9:51
VOYO logo

Srdnja i alarm za uzbunu! To je bilo na meniju za doručak u srijedu ujutro za igrače Cityja. Alarm? Itekako! To je i sam priznao trener Manuel Pellegrini. Iz razloga, što jaki i bogati Manchester Citty ove sezone želi napraviti veći iskorak u Ligi prvaka. To od njih zahtjeva uprava i - Arapi. A Arapi daju novac! Dvije godine je City ispadao u skupinama Lige prvaka, prošle sezone konačno je prošao skupine (i ispao od Barcelone), i sada svi očekuju dobar rezultat. Međutim, kako sada stvari stoje, Cityju se ne piše dobro.

Vođeni onom "ako se po jutru dan poznaje", prvak Engleske je u velikim problemima. Iz dvije odigrane utakmice u Ligi prvaka imaju tek osvojen jedan bod. Puno premalo za momčad koja u svojim redovima ima takve zvijezde. Razlog? Puno toga ne "štima" u momčadi, o tome će se Pellegrini morati pozabaviti. Ili će dobiti nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Nećemo dramatizirati iako početak nije dobar. Imamo jedan bod, ali Roma nam nije puno pobjegla. Moramo pobijediti protiv CSKA sljedeću utakmicu", izjavio je Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City protiv Rome nije izgledao dobro. Iako su Englezi poveli već u petoj minuti golom Aguera, Roma je preko Tottija u 23. minuti izjednačila na 1:1, što je bio i krajni rezultat dvoboja.

"Ovo nije bio naš dan. Remi kod kuće nikada nije dobar rezultat, a danas smo izgledali kao momčad tek posljednjih minuta. Ne smijemo se predati, do kraja je ostalo još 12 bodova i sve je moguće. Borit ćemo se do kraja", rekao je Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna tema na Otoku je i poluprazan stadion koji je dočekao City i Romu, što je normalni slučaj na hrvatskim stadionima, ne i na engleskim."'Ligu prvaka ne možete kupiti", glavni su komentari u engleskim medijima, a plavi dio Manchestera nisu propustili 'bocnuti' i bivši igrači Uniteda Rio Ferdinand i Paul Scholes.

"Za koga oni žele proširiti stadion"!?, sprdao se Ferdinand na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, nije ostalo samo na tome...

"Navijači Cityja nemaju osjećaj za Ligu prvaka, oni nisu ni svjesni koliko je ovo važno natjecanje. U Liverpoolu su svjesni toga, u Unitedu također. A City? Oni nemaju pojma", oštar je Scholes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo