BIVŠA HAJDUKOVA ZVIJEZDA KOMENTIRALA SUSRET DINAMA I PLZENA: / 'Ne vidim kako ih mogu izbaciti!'

Image
Foto: AFP

Dinamo je izvukao česki Plzen u susretu druge runde Uefine Europske lige

18.12.2018.
19:21
AFP
VOYO logo

Nikola Vlašić bio je jedan od najboljih pojedinaca moskovskog CSKA u njihovoj ovogodišnjoj avanturi u Ligi prvaka. Rusi su dva puta bili bolji od Madrida, ali loše partije protiv Rome i Plzena značile su da natjecanje završavaju na posljednjem mjestu.

Nakon što hrvatski prvak izvukao upravo Plzen u utakmici drugog kruga u Europskoj ligi, Vlašić je za SN komentirao njegove šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Muka mi je kad se sjetim da su nas izbacili'

"I sada mi je muka kada se sjetim toga da nas je Viktoria izbacila iz Europske lige. Mi smo ih po svemu nadigrali u te dvije utakmice, ali smo zahvaljujući svojim glupostima osvojili samo bod", kazao je bivši Hajdukovac.

"Za mene je Dinamo veliki favorit i doista ne vidim kako bi Viktoria mogla izbaciti Modre. Dinamo ima kvalitetnije igrače, a i po onome što sam vidio u Europskoj ligi, i daleko bolju momčad", dodao je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo me impresionirao'

"Priznat ću vam još nešto: nakon što sam vidio da je Dinamo osigurao prvo mjesto u skupini i da nam može biti suparnik ako izborimo Ligu prvaka, nisam baš bio nešto sretan. Dinamo me impresionirao igrom i siguran sam da ga nitko u Europskoj ligi nije želio za suparnika", nastavio je veznjak CSKA.

"Ne želim nikoga podcijeniti, a najmanje suparnika koji nas je izbacio u izravnim utakmicama. Međutim, Dinamo je u svim segmentima bolja momčad od Viktorije i realno je da prođe dalje. Mi smo ispali zbog svoje mladosti i neiskustva, a Dinamo takva propadanja u svojoj igri nema", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo