Bit će ludo SP: Pogledajte euforiju kad su stigli Vatreni!

Hrvatska reprezentacija nakon tjedan dana priprema u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu vratila se u Hrvatsku gdje će u subotu odigrati pripremnu utakmicu s reprezentacijom Malija.

30.5.2014.
11:34
VOYO logo

Izbornik Niko Kovač i društvo avionom su stigli u Osijek, gdje su dočekani kao rock-zvijezde. Nakon druženja s navijačima, izbornik je odradio presicu, a igrači su potom održali otvoreni trening na Gradskom vrtu. Vrata stadiona bila su otvorena za sve ljubitelje Vatrenih pa je stadion na treningu bio gotovo pun.

Velika je to podrška našim dečkima koji su posljednjih godina u domovini često bili na meti kritika. A posljednjih tjedan dana bilo je i previše šokova za izbornika Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ozljeda Iličevića, Strinića i Kranjčara koji su ispali iz kombinacija za SP, pa do novog šoka koji je došao u obliku rupture mišića Milana Badelja. O sudbini Badelja će se sve znati nakon prijateljske utakmice s Malijem. Ali, ako ćemo suditi prema težini njegove ozljede koju je pokazala magnetska rezonanca, a za koju je potreban oporavak od dva do tri tjedna, ovaj veznjak HSV-a bi trebao propustiti Mundijal. Nažalost. U grad na Dravi stiže zato Luka Modrić pa je reprezentacija napokon kompletna.

//www.youtube.com/embed/EJHImfuCKE8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče našeg subotnjeg pripremnog protivnika Malija, ova nacija nikad nije nastupila na Svjetskom prvenstvu, a u Osijek stiže kao 59. reprezentacija svijeta. Izbornik im je nekad sjajni poljski igrač Henryk Kasperczak, dok kapetansku vrpcu nosi Seydou Keita, nekad igrač Barcelone, danas Valencije. Mali je prošle nedjelje odradio prvu pripremnu utakmicu u ovom razdoblju i nije se baš najbolje proveo. U francuskom Colombesu poražen je od Gvineje 2:1.

Vrlo je bitno, između ostalog, i da se stvori pozitivna klima oko reprezentacije uoči odlaska naših u Brazil, kao i da se pomogne poplavama napaćenoj Slavoniji. Stoga, Hrvatski nogometni savez poziva navijače da se odazovu u velikom broju jer sav prihod od ulaznica bit će namijenjen pomoći poplavljenim područjima, dok su se reprezentativci odrekli premija od milijun kuna, koji su dobili za plasman na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo