IGOR BIŠĆAN NOVI JE TRENER OLIMPIJE: / 'Znam sve o klubu i igračima i počinjem raditi odmah'

Image

Igor Bišćan novi je trener ljubljanske Olimpije.

2.6.2017.
13:54
VOYO logo

Slovenski klub to je službeno objavio na svojoj internetskoj stranici. Nekadašnji nogometaš Dinama je s Rudešom osvojio prvo mjesto u drugoj ligi, pri čemu mu nije naštetio ni nedjeljni poraz na gostovanju kod Šibenika (0-1).

Nakon utakmice je Bišćan napustio klupu Rudeša i od sljedeće će sezone loviti trofeje u Sloveniji. Bišćan je postigao dogovor s vlasnikom Olimpije Milanom Mandarićem i u petak potpisao dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan će momčad će preuzeti nakon finala Slovenskog kupa u kojem Olimpija igra protiv Domžala, a pripreme počinju već 10. lipnja, tako da je u pravu kad kaže da nema vremena.

Prvi kvalifikacijski susret za Europsku ligu igraju 29. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se novim izazovima. Olimpija je veliki klub s velikim potencijalom i sjajnim uvjetima za uspjeh. Detaljno sam analizirao Olimpijin sastav i svakog igrača. Počinjem raditi odmah, nemam puno vremena", kazao je Bišćan na klupskom predstavljanju, stoji na službenim stranicama kluba.

Novim trenerom prezadovoljan je i predsjednik kluba Milan Mandarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveli smo dobrog trenera. Sjećam se Bišćana kad je još igrao nogomet. U dresu Liverpoola igrao je odličan nogomet. Isto vrijedi i sada kad je trener. Rezultati najbolje govore za njega", istaknuo je šef Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo