IGOR BIŠĆAN NOVI JE TRENER OLIMPIJE: / 'Znam sve o klubu i igračima i počinjem raditi odmah'

Image

Igor Bišćan novi je trener ljubljanske Olimpije.

2.6.2017.
13:54
VOYO logo

Slovenski klub to je službeno objavio na svojoj internetskoj stranici. Nekadašnji nogometaš Dinama je s Rudešom osvojio prvo mjesto u drugoj ligi, pri čemu mu nije naštetio ni nedjeljni poraz na gostovanju kod Šibenika (0-1).

Nakon utakmice je Bišćan napustio klupu Rudeša i od sljedeće će sezone loviti trofeje u Sloveniji. Bišćan je postigao dogovor s vlasnikom Olimpije Milanom Mandarićem i u petak potpisao dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan će momčad će preuzeti nakon finala Slovenskog kupa u kojem Olimpija igra protiv Domžala, a pripreme počinju već 10. lipnja, tako da je u pravu kad kaže da nema vremena.

Prvi kvalifikacijski susret za Europsku ligu igraju 29. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se novim izazovima. Olimpija je veliki klub s velikim potencijalom i sjajnim uvjetima za uspjeh. Detaljno sam analizirao Olimpijin sastav i svakog igrača. Počinjem raditi odmah, nemam puno vremena", kazao je Bišćan na klupskom predstavljanju, stoji na službenim stranicama kluba.

Novim trenerom prezadovoljan je i predsjednik kluba Milan Mandarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveli smo dobrog trenera. Sjećam se Bišćana kad je još igrao nogomet. U dresu Liverpoola igrao je odličan nogomet. Isto vrijedi i sada kad je trener. Rezultati najbolje govore za njega", istaknuo je šef Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo