BIO JE ZLOČESTI DEČKO, SAD JE HEROJ: / Bjelokošćanski prgavac spasio je život suparniku

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Popriličan je broj bedastoća Serge Aurier napravio tijekom svoje karijere, no sve se to briše u trenutku spoznaje da je na samom travnjaku suparničkom nogometašu spasio život.

12.10.2016.
20:25
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Upravo to dogodilo se tijekom ogleda između Obale Bjelokosti i Malija koji je igran u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a u kojem je 23-godišnji branič PSG-a pravovremenom reakcijom život spasio reprezentativcu Malilja Moussi Doumbiji koji je ležeći u nesvjestici na terenu nakon jednog sudara počeo gutati jezik.

"Svi igrači su shvatili da se Doumbia guši. Aurier ga je uz pomoć jednog našeg nogometaša brzo okrenuo na stranu i izvukao mu jezik jer bi ovaj bez te intervencije izgubio život", potvrdio je junački čin izbornik Malija Alain Giresse, a prenosi portal 101 Great Goals.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez koji će definitivno baciti drugačije svjetlo na Auriera čije se ime spominjalo u posljednje vrijeme u negativnom kontekstu. Ovime u zaborav sve više padaju izjave kojima je bivšeg trenera Laurenta Blanca opisao pogrdnim riječima za homoseksualce, Angela Di Mariju nazvao “klaunom”, vratara Salvatorea Sirigua “beskorisnim”, a na pitanje ima li Blanc seksualne odnose s Ibrahimovićem, Aurier kazao kako trener “uzima sve”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Bjelokošćanin je 30. svibnja sudjelovao i u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Parizu. Njega je policija testirala na alkohol, kada je laktom udario policajca. Aurier je negirao optužbe branivši se kako je bio žrtva policijskog nasilja. Osuđen je na dva mjeseca zatvora, nakon čega je uložio žalbu na odluku suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo