BILIĆEVA PACKA ENGLEZIMA: / "I u Zagrebu možete izgubiti, i tamo se igra nogomet"

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Trener West Hama i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić očitao je lekciju Englezima koji se čude porazima svojih klubova na startu Lige prvaka.

18.9.2015.
10:03
AFP
VOYO logo

I dok domaći poraz Manchester Cityja od aktualnog europskog doprvaka Juventusa (1:2) otočki mediji još koliko-toliko prihvaćaju, nikako im nije jasno kako je Manchester United mogao izgubiti na gostovanju kod PSV-a (1:2), a pogotovo Arsenal u Zagrebu od Dinama (1:2). Jedini uspješan je bio Chelsea koji je kod kuće svladao Maccabi Tel Aviv s 4:0.

Image
IZLAZAK IZ KRIZE: /

Hrvatski napadač konačno zabio, Juve konačno pobijedio

"Dinamo je pristojna momčad"

Uoči gostovanja svoga West Hama kod Manchester Cityja u 6. kolu Premierlige, Bilić je objasnio engleskim novinarima da ih ne bi trebali čuditi porazio od klubova s kontinenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto su ljudi toliko iznenađeni kad Manchester United izgubi od PSV-a? United je veći klub i u toj je utakmici zaslužio više od poraza, ali mnogi su veliki klubovi izgubili u gostima kod PSV-a. Nije to nikakav šok. Možeš izgubiti i u Zagrebu. Bilo je to ogromno iznenađenje, cijela je Hrvatska iznenađena, ali i to se događa. I tamo se igra nogomet. Dinamo je pristojna momčad, neporažena u više od 40 utakmica", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate shvatiti da ima još klubova koji su dobri. Za vas je vjerojatno bio šok i kad je prošle sezone moj Beşiktaş izbacio Liverpool u Europskoj ligi. Za nas nije. Možda malo iznenađenje, ali nadali smo se tome i planirali smo to", dodao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo