BILIĆEV DOBAR POSAO: / Vrata West Hama čuvat će engleski reprezentativac i dokazana svjetska klasa

Image
Foto: AFP
18.7.2017.
18:56
AFP
VOYO logo

Hart je od dolaska španjolskog stručnjaka Pepa Guardiole na čelo kluba pao u drugi plan pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u talijanskom Torinu, a glavni menadžer mu je poručio da i za novu sezonu može potražiti klub u kojem će dobiti priliku. Hart se odlučio za West Ham, a u utorak su finalizirani detalji jednogodišnje posudbe.

"Bilo mi je važno igrati i sjajno je što mi se pružila prilika da dođem ovdje. Veselim se sljedećoj sezoni, igranju u Premier ligi i u tako velikom klubu kao što je West Ham", izjavio je 30-godišnji engleski reprezentativac za službeni internetski portal West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hart je istaknuo i važnu ulogu West Hamova trenera Slavena Bilića u njegovom dolasku među "ćekićare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preselili smo na Olimpijski stadion i vodi nas Slaven, s kojim sam razgovarao i uvijek ga poštovao kao trenera. Izvrsno je vodio Hrvatsku, a i ovdje radi dobar posao, tako da za mene uopće nije bila teška odluka kad mi se ukazala prilika za dolazak."

Joe Hart je skupio 71 nastup u engleskom nacionalnom dresu, dvaput je bio prvakom Engleske s Manchester Cityjem (2012. i 2014.) i jednom osvojio FA kup (2011.), a četiri puta dobio nagradu "Zlatna rukavica" za vratara koji je najviše puta tijekom sezone sačuvao mrežu netaknutom u utakmicama Premier lige, u kojoj je nastupio više od 300 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskih medija West Ham će za prava na posudbu 30-godišnjeg vratara Manchester Cityju platiti 4,5 milijuna funti (oko 5 milijuna eura), ali Joe Hart neće smjeti braniti za West Ham u službenim utakmicama protiv 'svog' kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo