ŠPEKULACIJE

BILIĆEV ASISTENT OPET KREĆE U SAMOSTALNU KARIJERU: Jurčević prokomentirao mogućnost preuzimanja Hajduka

Drama koja je nastala u splitskom Hajduku nakon neočekivanog poraza od Rudeša, posljednjeplasirane momčadi Prve HNL, i rezultirala smjenom trenera Joana Carrilla, ostavila je otvoreno pitanje pod čijim će vodstvom trenirati i raditi prva momčad kluba.

Posla se do imenovanja dugoročnog rješenja primio Carrillov pomoćnik Vik Lalić, a koliko će trajati na klupi kluba u kojem je proveo velik dio igračke karijere ovisit će o reakciji Hajdukova vodstva. Mediji barataju s mnogim imenima, a jedno je čini se novo na tržištu.

Nakon što je Slaven Bilić dobio otkaz u West Hamu, bez posla su ostali i njegovi pomoćnici među kojima i Nikola Jurčević koji bivšeg izbornika u stopu prati od 2006. i dana provedenih u reprezentaciji, moskovskom Lokomotivu, Beşiktaşu pa sve do ovih londonskih. Upitno ostaje hoće li i dalje biti tako budući da bi se Jurčević mogao vratiti samostalnoj karijeri.

“Vidjet ćemo, sigurno je i to jedna od opcija. Naravno da mogu računati na Slavenovu preporuku ako se na to odlučim. Naša suradnja je sjajna. O njoj mogu pričati samo u superlativima”, prenosi 24sata.hr riječi Jurčevića koji na direktan upit o mogućnosti preuzimanja Hajdukove momčadi kaže:

“Teško je pričati o špekulacijama.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr