BILIĆ ŽELI DOVESTI NOGOMETAŠA KOJI JE BIO ITEKAKO PROBLEMATIČAN? / 'On se divi njegovoj reputaciji'

Image
Foto: Profimedia

Slaven Bilić zagrizao za Troya Deeneya

28.8.2020.
19:00
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić zna kako je Premier liga šou i glamur, ali ne samo to, nego liga u kojoj je teško ostati i koja spada u možda i najjaču nogometnu ligu svijeta u kojoj se vrte milijuni. Stoga, menadžer West Bromwich Albiona želi maksimalno pojačati momčad.

Image
BILIĆ POTEZOM NATJERAO SUPARNIKA DA NA STOL IZBACI GOMILU NOVACA: /

Dogodio se jedan od najskupljih transfera u klupskoj povijesti

Image
BILIĆ POTEZOM NATJERAO SUPARNIKA DA NA STOL IZBACI GOMILU NOVACA: /

Dogodio se jedan od najskupljih transfera u klupskoj povijesti

WBA počeo raditi na najvećoj Bilićevoj želji

Kako piše Football Insider a prenosi britanski tabloid Daily Mail, WBA je počeo raditi na najvećoj Bilićevoj želji. Hrvatski trener navodno je jako zagrizao za Troya Deeneya koji je s Watfordom ispao iz lige, ali je zadnjih nekoliko sezona ponajbolji igrač toga kluba, kao i kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Watfordu je od 2010. godine kad je stigao iz Walsalla za 725.000 eura. U 398 utakmica za Watford zabio je 133 gola uz 59 asistencija. Ugovor s Watfordom ima do sljedećeg ljeta, a već je najavio da ga neće produžiti pa bi Watford rado ovog ljeta nešto za njega dobio.

Image
Image

File photo dated 26-07-2020 of Watford's Troy Deeney.,Image: 547278014, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

Inače, radi se o nogometašu koji je bio vrlo problematičan te je kao 18-godišnjak radio kao zidar. Stalno je upadao u probleme, a nogomet je počeo igrati sasvim slučajno, upornošću jednog menadžera. Dok je igrao u Championshipu u sezoni 2011./2012. dobio je deset mjeseci zatvora jer je mrtav pijan iscipelario studenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On se divi njegovoj reputaciji i nogometnoj kvaliteti", piše Daily Mail.

Bilića ne zanima Brightonov Shane Duffy

Inače, Bilića ne zanima Brightonov Shane Duffy, koji je također ponuđen klubu. Hrvat želi da Karlad Grant iz Huddersfielda, koji je postigao 19 golova u 44 nastupa prošle sezone, pojača njegove udarne snage i veliki je navijač ovog 22-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić, koji je WBA vratio u Premier ligu u prvom mandatu na klupi A momčadi, nestrpljiv je da pojača svoju ekipu sa samo dva tjedna prije početka Premier lige, a frustriran je neuspjehom da potpiše Eberechija Ezea iz Queens Park Rangersa", stoji u tekstu Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo