[VIDEO] BILIĆ U ZADNJIM SEKUNDAMA SAČUVAO POSAO: / West Ham jedva do pobjede, nova četvorka Manchester Uniteda

Image
Image

Pogotkom u posljednjoj minuti utakmice nogometaši West Hama su pobijedili Swansea u sedmom kolu Premier ligei tako možda spasili posao bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću.

30.9.2017.
18:25
VOYO logo

Nakon očajnog ulaska u sezonu i četiri poraza u uvodnih šest kola engleski su mediji pisali da Bilić ove subote mora svladati Swansea kako bi sačuvao mjesto trenera West Hama. Činilo se da od toliko željena tri boda neće biti ništa, ali onda je u 90. minuti Arthur Masuaku ubacio s lijeve strane, a Diafra Sakho na drugoj stativi smjestio loptu u mrežu.

Image
KANE JE NEZAUSTAVLJIV: /

Čudesni napadač odveo Spurse do nove pobjede, njegov učinak u rujnu ostavlja bez daha

Manji pritisak na Bilića

Čekićari su ovom pobjedom barem privremeno skočili na 15. mjesto što bi na neko vrijeme trebalo smanjiti pritisak na Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je nastavio s odličnim igrama i pred svojim navijačima na Old Traffordu deklasirao najslabiju momčad lige Crystal Palace s 4-0. Juan Mata je već u trećoj minuti zabio za vodstvo Uniteda nakon prekrasne asistencije Marcusa Rashforda. U 35. minuti je prednost povećao Marouane Fellaini, a isti je igrač zabio i u 49. minuti poslije druge subotnje asistencije Rashforda. Belgijanac je prvi put od dolaska u Manchester u jednoj utakmici postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku se ne zaustavlja

Priču je zaključio njegov sunarodnjak Romelu Lukaku koji je u 86. minuti smjestio loptu u mrežu na dodavanje Anthonyja Martiala. Za Lukakua je ovo sedmi gol ove sezone u Premier ligi, a takav je učinak u prvih sedam utakmica za United imao još samo Andy Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je u sedam kola skupio 19 bodova čime je izjednačio najbolji start u sezonu u klupskoj povijesti. No, tek sad slijede teške utakmice, za početak gostovanje kod najvećeg rivala Liverpoola poslije reprezentativne stanke.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo