BILIĆ U NEVJERICI: / 'Grad se toliko promijenio, ništa više ne prepoznajem'

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić vratio se u Liverpool, grad u kojem je proveo dio igračke karijere. Bilić je od 1997. do 2000.

19.2.2015.
10:34
VOYO logo

Engleski su novinari imali pregršt pitanja za 46-godišnjeg stručnjaka na konferenciji za medije, a za uvod se morao prisjetiti svojih dana u Evertonu.

"Došao sam u Everton s velikim očekivanjima. Nažalost, imao sam puno problema s ozljedama, ali uživao sam jer sam bio u velikom klubu. Everton je uvijek bio i bit će dovoljno velik za osvajanje lige", rekao je Bilić, a potom je dodao nekoliko riječi i o samom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živio sam u Formbyju i nakon što sam otišao 2000. godine, nisam se vraćao sve do 2012. kada sam kao hrvatski izbornik došao u posjet Nikici Jelaviću koji je tada igrao za Everton. Bio sam u gradu gotovo svaki dan kada sam igrao ovdje, ali kad sam se vratio nakon tih 12 godina, sve se potpuno promijenilo. Naravno, znam Albert Dock i Ulicu Mathew, ali kad smo se vozili od hotela do stadiona, stalno sam govorio: 'Ne prepoznajem ovu zgradu. Toga nije bilo ovdje ranije.' Nevjerojatno je koliko se grad promijenio otkad sam živio ovdje."

Dakako, nije Bilić mogao izbjeći pitanje o još jednom svome bivšem klubu. Naime, ovaj su se tjedan u engleskim medijima pojavila nagađanja da ga West Ham ozbiljno razmatra kao opciju za svoga novog menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što mogu reći je da sam sretan u Beşiktaşu. Ako i jest istina da me West Ham želi, o tome ne znam ništa i zato ni ne razmišljam o tome. Špekulacije ne utječu na mene na negativan način, ali trudim se ne pričati o tome", istaknuo je hrvatski stručnjak.

O večerašnjem okršaju protiv Liverpoola je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na papiru su oni čisti favoriti. To je Liverpool koji se vratio na pravu stazu i opet igra dobro. No, i mi smo se ove sezone dokazali protiv klubova slične kvalitete, Arsenala i Tottenhama, i ako budemo igrali kao protiv njih, imat ćemo šansu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo