BILIĆ SREDIO KLOPPA: / West Hamu ovakav pothvat nije uspio čak 52 godine!

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Slaven Bilić je još jednom potvrdio status 'ubojice' najvećih engleskih klubova. Po drugi put ove sezone njegov je West Ham bio bolji od Liverpoola.

2.1.2016.
15:39
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

U prvoj utakmici 20. kola Premier ligeBilićeva je momčad pred vlastitim navijačima pobijedila Redse s 2:0. U prvom dijelu sezone Čekićari su deklasirali Liverpool s 3:0 na Anfieldu, a sada su se pokazali pretvrdim orahom za istog suparnika i na Upton Parku. Nije Liverpoolu pritom pomogla ni promjena trenera, u kolovozu je Bilić sredio Brendana Rodgersa, a ove subote i Jürgena Kloppa.

Nastavljen niz bez poraza

West Ham je tako po prvi put nakon 52 godine dvaput u istoj sezoni engleskog prvenstva srušio Liverpool. Ujedno je Bilićeva momčad ostala neporažena i u osmoj domaćoj utakmici zaredom u Premier ligi, a ovom je pobjedom preskočila Redse na ljestvici te, barem privremeno, skočila na peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je poveo već u desetoj minuti kada je Enner Valencia nabacio s desne strane, a Michail Antonio nadskočio Nathaniela Clynea i glavom smjestio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavila su se uzbuđenja i nakon toga: najprije je Manuel Lanzini mogao povećati prednost, ali je pogodio vratnicu, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena je Emre Çan propustio izjednačiti. Lopta je nakon njegova udarca završila na gredi.

Povratak Payeta

Konačnih je 2:0 u 55. minuti postavio Andy Carroll. S desnog je krila ovaj put nabacio Mark Noble, a nesretni je Clyne opet bio 'prenizak'. Ovaj ga je put nadskočio Carroll i zabio svoj 19. gol glavom u Premier ligi (od 37 ukupno).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je naš svih 90 minuta u obrani Liverpoola, dok je Nikica Jelavić ostao na klupi West Hama. Također, treba istaknuti da se u Bilićevu momčad nakon višetjedne stanke zbog ozljede gležnja vratio njegov najbolji igrač Dimitri Payet, ali je zbog nove ozljede igru ranije morao napustiti Lanzini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPRDNJA S LOVRENOM: /

Pogledajte što je klinac napravio hrvatskoj zvijezdi

Image
SPRDNJA S LOVRENOM: /

Pogledajte što je klinac napravio hrvatskoj zvijezdi

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo