BILIĆ SHRVAN NAKON KRAĐE: / 'Ne razumijem ovakve odluke, nije to bilo teško vidjeti'

Image
Foto: AFP

Trener West Hama Slaven Bilić bio je frustriran nakon što je njegova momčad u posljednjim trenucima ostala bez pobjede protiv Chelseaja u 31. kolu engleske Premier lige.

19.3.2016.
20:29
AFP
VOYO logo

Za podsjetnik, Chelsea i West Ham su na Stamford Bridgeu odigrali neodlučeno 2-2, a još uvijek aktualni engleski prvak je izjednačio u 89. minuti iz vrlo dvojbenog jedanaesterca. Snimka sugerira da Michail Antonio nije dotaknuo Rubena Loftus-Cheeka, a ako i jest, pitanje je je li se kontakt uopće dogodio unutar šesnaesterca. Bilić je na početku svoga izlaganja pred novinarskim mikrofonima ipak želio naglasiti koliko je zadovoljan igrom svojih nogometaša.

'Igrali previše seksi'

"Kako se osjećam? Kao nakon utakmice protiv Manchester Uniteda (1-1 u FA kupu, op. a.), ali sam još ponosniji na dečke. Igrali smo fantastičan nogomet veći dio utakmice. Zaslužili smo više od remija. Chelsea je dobra momčad, prvak, ali imali smo šanse da odemo i na dva gola razlike nakon što smo poveli", istaknuo je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom smo poluvremenu bili bolja momčad, ali u posljednjih smo deset minuta pokušali igrati previše seksi. Dobro smo počeli i drugo poluvrijeme, a onda su nas oni pritisnuli. Zamjene su donijele ono što sam tražio, trebali smo zabiti i treći gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije bio penal'

Okrenuo se Bilić potom na ono što je sve zanimalo - kontroverzni jedanaesterac koji je u konačnici realizirao Cesc Fabregas.

"Primiti gol u zadnjim trenucima je teško, ali primiti ga iz nepostojećeg penala je neprihvatljivo. Nije bilo ni blizu šesnaesterca, to nije bio kazneni udarac. Shrvani smo i ne razumijemo ovakve odluke. Antonio ga nije želio dotaknuti, ali ne govorim uopće o tome je li ga dotaknuo, već o tome gdje se kontakt dogodio. Nije to bilo teško za vidjeti", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je ostao na petom mjestu, ali i dalje ima šanse u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne gledam previše ljestvicu, ali ono što mi daje samopouzdanje je način na koji igramo, bez obzira protiv koga ili gdje. Sposobni smo za sve i imamo šanse protiv svakog suparnika. Takav bi nas pristup trebao odvesti daleko", zaključio je Bilić.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo