BILIĆ SE JAVIO PO PRVI PUT NAKON OTKAZA I IMA POSEBNU PORUKU: / 'Jako sam razočaran i tužan, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Bilić se sada javno oglasio prvi put nakon otkaza, a učinio je to pisanom izjavom za Daily Mail

17.12.2020.
12:15
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski strateg, Slaven Bilić, dobio je u srijedu otkaz u West Bromwich Albionu i to, kako su naveli engleski mediji, ne zbog loših rezultata već zbog sukona sa sportskim direktorom kluba.

Bilić se sada javno oglasio prvi put nakon otkaza, a učinio je to pisanom izjavom za Daily Mail. "Jako sam razočaran odlaskom iz West Bromwich Albiona, ali čast mi je što sam potpuno predano vodio ovaj jedinstveni klub. Želim se iskreno zahvaliti svim igračima, vrijednom trenerskom timu i našem predanom osoblju", započeo je tako Bilić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion manager Slaven Bilic is interviewed after the Premier League match at The Hawthorns, West Bromwich.,Image: 574033464, License: Rights-managed, Restrictions: No use in betting, games or single club/league/player publications. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video ..., Model Release: no

"Nevjerojatno sam ponosan na naš prošlosezonski plasman u Premierligu, ali mi je jako žao što nas naši navijači nisu mogli bodriti s tribina po povratku u prvu ligu. Meni i mom trenerskom timu je čast što smo imali privilegiju raditi za klub koji ima tako posebne navijače, stalno su bili uz nas u godini koja je teška za cijelo čovječanstvo. Vjerujem da bi navijači uživali u nekoliko naših izvrsnih nastupa u kojima je momčad pokazala nevjerojatnu glad za uspjehom", navodi Bilić.

Bivši izbornik tvrdi kako je veoma tužan zbog svega, ali da ipak odlazi uzdignute glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo željeli. Odlazim uzdignute glave s prekrasnim uspomenama koje ću zauvijek čuvati. Žao mi je što se na stadionu ne mogu oprostiti od vas onako kako bih trebao. Klubu želim sve najbolje u budućnosti", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo