Rusi bijesni: 'Bilić je uništio Lokomotiv'

Slaven Bilić je pred otkazom u Moskvi. Ukoliko u sljedeća dva kola ne osvoji četiri boda, ruski mediji pišu da će dobiti otkaz.

2.11.2012.
9:28
VOYO logo

Pet utakmica bez pobjede dovoljan su razlog za krizu u svakom klubu. Dovoljan i da se treneru 'trese stolica'. Kao Slavenu Biliću u Moskvi. Njegova ruska avantura pala je na najniže grane. Bivši izbornik Vatrenih dobro je gurao i posljednjih tjedana - potonuo.

"Došao sam u Lokomotiv učiniti nešto više, ali ne mogu. Od prvog kola prvenstva susrećemo goleme probleme sa suđenjem. Način na koji je arbitar vodio ovu posljednju utakmicu, kao i drugi neke ranije, nije dostajan sporta. Takva arbitraža eliminira sav naše rad, sve ono što smo činili s naporom. Više ne mogu ignorirati odluke koje rješavaju utakmice na štetu moje momčadi", počeo se žaliti Bilić, ali te priče ruski mediji nisu baš blagonaklono primili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5959959

“Vapaj iz srca. Ništa novo, milijun puta smo to čuli. Ovaj lov na vještice znači samo jedno - Slaven Bilić, veliki čovjek i kvalificirani stručnjak, koji unosi u rad stoposto angažmana, ne može shvatiti što se događa s njegovom ekipom. Zašto momčad visoke kvalitete, s velikim plaćama koje stižu na vrijeme, i čiji su uvjeti za rad idealni, usto ima snažan lobi u hodnicima moći koji ne zahtijeva ništa osim skupljanje bodova, loše igra nogomet? Izgledaju prazno i zastrašujuće poput bundeva nakon Noći vještica”, stoji na portalu sportbox.ru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista Gazeta je 'popljuvao' Slavena:

“Bilić je uništio Lokomotiv”. Uz sugestiju nogometašima “Igrajte dečki, umjesto što se penjete šakama na suca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Jutarnji list, moskovski nogometni kroničari kažu da će naredne dvije utakmice odlučivati o Bilićevoj sudbini. U nedjeju igraju s CSKA gradski derbi, potom je na rasporedu Anži. Ukoliko ne osvoji četiri boda, Olga Somorodskaja dat će mu otkaz...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo