BILIĆ POTPUNO OKRENUO PLOČU: / 'Duguje li nam Payet ispriku? Ne bih rekao, igrači se stalno sele'

Image
Foto: Screenshot

Iako ga je žestoko kritizirao nakon što je odbio igrati za West Ham, trener Čekićara Slaven Bilić u utorak je bio prilično pomirljiv prema 'odbjeglom' Dimitriju Payetu.

31.1.2017.
21:25
Screenshot
VOYO logo

Francuski reprezentativac u ponedjeljak je i službeno postao igrač Marseillea, kluba iz kojeg je u ljeto 2015. i došao u West Ham. Payet je priznao da se loše osjećao u Engleskoj i ove je zime na silu odlučio otići iz Londona. Kako bi to ostvario, napravio je krajnje nesportski potez i odbio igrati. Bilić ga je udaljio iz prve momčadi, a cijela mu je priča jako teško pala.

Image
NAPOKON SE OGLASIO 'IZDAJNIK': /

'Bilić ima svoje mišljenje, ali ja se nikome ne moram opravdavati'

Image
NAPOKON SE OGLASIO 'IZDAJNIK': /

'Bilić ima svoje mišljenje, ali ja se nikome ne moram opravdavati'

'Bio je briljantan'

"Ljutit sam i iznevjeren što želi napustiti West Ham. On je naš je najbolji igrač i zbog toga smo mu dali novi ugovor. Sve smo mu dali i uvijek smo bili uz njega", pričao je Bilić prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strasti su se u međuvremenu primirile, Payet je otišao iz West Hama, a hrvatski stručnjak je povukao 'ručnu kočnicu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duguje li nam Payet ispriku? Ne, ne bih rekao. Igrači se stalno sele i ne bih išao toliko daleko da govorim što bi Payet trebao ili ne bi trebao reći. Otišao je, vratio se kući, to je bila njegova želja, a ja neću zaboraviti koliko je bio dobar ovdje. Bio je briljantan. Sretan sam i ponosan što sam mu sa svojim suradnicima pomogao da postigne sve što je postigao. Njegov je uspjeh bio sjajna priča za West Ham, za Premier ligu i za Francusku. Neću to zaboraviti samo zato što je otišao", naglasio je Bilić na konferenciji za novinare.

'Morao sam zaštititi momčad'

"Želim mu zahvaliti na svemu što je napravio za nas, bio je briljantan prošle sezone. I mi zajedno s njim. No, sada je ta priča gotova i želim mu sve najbolje u Marseilleu", dodao je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svojoj ranijoj izjavi u kojoj je oštro kritizirao Payeta istaknuo je:

"Rekao sam što sam rekao i to je bilo dovoljno. Bio je to jedini način na koji sam trebao reagirati kako bih zaštitio momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo