VIDEO: / Bilić objasnio kako se unose baklje na stadion

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić bio je gost britanskog ITV-a tijekom nedjeljne kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između Italije i Hrvatske.

17.11.2014.
20:08
VOYO logo

Podsjećamo, sudac Björn Kuipers je zaustavio utakmicu na desetak minuta tijekom drugog poluvremena kad su na travnjak San Sira počele padati baklje s dijela tribina na kojem su bili hrvatski navijači. U tim su se trenucima na ITV-u vratili u studio u kojem je uz Bilića bio i bivši engleski izbornik Glenn Hoddle.

"I vi ste u Engleskoj imali te probleme s huliganima, ali Margaret Thatcher je to riješila zakonima", izrazio je Bilić svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/O5Til1he5EQ/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Na Hoddleovo čuđenje kako se uopće tolika količina baklji mogla naći na stadionu, Bilić se i tu pokazao stručnim. Svome je engleskom kolegi objasnio koliko su baklje male i kako ih je lako sakriti, vjerojatno na mjesta koja zaštitari ne provjeravaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, hrvatski trener na klupi Beşiktaşa oduševio je Engleze, pa bismo ga u budućnosti mogli ponovno gledati kao stručnog analitičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo