BILIĆ LJUTIT NA SUCA: / "Bio je to ključni trenutak utakmice"

Image
Foto: AFP

Nakon nekoliko dana velike sreće i euforije za bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića su uslijedili teški trenuci i razočaranje.

23.9.2015.
10:00
AFP
VOYO logo

Leicester je pred svojim navijačima slavio nakon produžetaka s 2:1 i tako već na prvom koraku zaustavio Bilića u željenoj borbi za trofej u ovom natjecanju. Engleska kup-natjecanja posljednjih su godina osvajali i manji klubovi poput Swanseaja, Birminghama, Wigana ili Portsmoutha, pa je i West Ham tu vidio svoju priliku, ali od toga neće biti ništa, barem kad je u pitanju Liga kup.

Image
RANIERI OPET SREDIO BILIĆA: /

Kraj snova o lovu na trofej u Liga kupu

Image
RANIERI OPET SREDIO BILIĆA: /

Kraj snova o lovu na trofej u Liga kupu

"Ovo je veliko razočaranje"

Leicester je većim dijelom utakmice bio bolji, ali Čekićare je spašavao odlični vratar Adrian. U 116. minuti ipak ni on nije mogao ništa, Andy King je odveo Lisice u osminu finala i ostavio goste praznih džepova. Koju minutu ranije u kaznenom je prostoru pao Bilićev veznjak Mark Noble, ali sudac nije pokazao na bijelu točku. Štoviše, Nobleu je pokazao žuti karton zbog simuliranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno smo trebali dobiti jedanaesterac. Noble nije imao nikakav razlog da padne ako nije fauliran. Za mene je to bio čisti kazneni udarac, bio je to ključni trenutak utakmice", naglasio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispadanje je veliko razočaranje za nas jer smo ušli u utakmicu i natjecanje s ciljem da prođemo. Znali smo da će biti teško jer smo igrali protiv momčadi koja je neporažena na svome terenu, ali kad se boriš i onda primiš gol tri minute prije kraja produžetka, jasno je da si razočaran", dodao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo