BILIĆ IZ MOSKVE: / 'Finale će biti 50-50, a oko Modrića nisam subjektivan - pa to govore i Englezi!'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je po prvi put u svojoj povijesti izborila finale Svjetskog prvenstva

12.7.2018.
22:07
AFP
VOYO logo

Nakon spekakularne pobjede nad Engleskom u produžecima polufinala Svjetskog prvenstva, oči nacije uperene su samo na najveću nagradu – trofej prvaka svijeta, za kojeg će Hrvatska igrati u nedjelju, protiv Francuske. Dan nakon pobjede, za dnevnik Nove TV, svoje impresije je dao bivši izbornik, Slaven Bilić.

'Izgledalo mi je kao film koji ne započne dobro...'

"Izgledalo mi je kao film koji ne započne dobro, ali ima savršeni završetak. Ono što smo govorili prije utakmice, Englezi su imali nekoliko stvari koje nas nisu trebale zabrinuti, ali smo trebali obratiti pažnju. Brzina, koja je možda i veća od Francuske, zatim mladost, koja može biti i problem ako se ne kontrolira i vodi kvalitetno od strane izbornika. Do naše utakmice bili su savršeno vođeni", rekao je Bilić o početku utakmice i Englezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja sam oko Modrića objektivan'

Kada je upitan što misli o Modrićevim šansama za Zlatnu loptu, rekao je - "Ja nisam subjektivan po tom pitanju. Ja sam objektivan, ali to govore i Englezi. I da ne osvojimo, Luka je zaslužio Zlatnu loptu, jer je on najkompletniji igrač na svijetu. Ako su mogli dati Cannavaru 2006. godine, onda će dati i Luki za ovu godinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo