BILIĆ IPAK NIJE MOURINHO: / Bivši hrvatski izbornik saznao kaznu za 'slučaj mikrofon'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Kao što su otočki mediji i predvidjeli, trener West Hama Slaven Bilić kažnjen je s 8000 funti zbog incidenta tijekom subotnje utakmice protiv West Bromwicha (2-2) u 25. kolu Premier lige.

15.2.2017.
17:46
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bilić je tijekom cijele utakmice bio nezadovoljan odlukama suca Michaela Olivera, a situacija je izmakla kontroli u sudačkoj nadoknadi kada je za goste izjednačio Jonny Evans. Na West Hamovoj klupi su smatrali da je pogotku prethodio prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom, a Bilić je u naletu bijesa razbio televizijski mikrofon zbog čega je poslan na tribine.

Image
'SLAVEN BILIĆ, KAKAV JE TO SAMO ČOVJEK!' /

West Hamov navijač ispričao priču koja oduševljava

Prihvatili kaznu

Njegov pomoćnik Nikola Jurčević je, pak, u spornoj utakmici isključen još ranije jer je napustio trenerski prostor kako bi se požalio sucu zbog nepriznatog gola West Hama. Iako je u klubu postojao strah da bi obojica mogli biti suspendirani, Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) svakom je odrezala po 8000 funti novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić i Jurčević su prihvatili kaznu. Trener i njegov pomoćnik će moći sjediti na klupi tijekom gostovanja kod Watforda, 25. veljače", objavio je West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nedavno zbog napucavanja bočice s vodom dobio jednu utakmicu suspenzije, Bilić je prošao bolje. Glavni je razlog što mu je ovo bio prvi prekršaj takve vrste, sljedeći put FA neće biti tako milostiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo