U NJEMU VIDE SPAS

BILIĆ IMA PONUDU ZA MJESTO IZBORNIKA! Pregovori su već u tijeku, a među konkurentima je i još jedan hrvatski trener

Službenim kanalima krovne kuće tamošnjeg nogometa potvrđena je informacija da su Slaven Bilić i Branko Ivanković dvojica kandidata za preuzimanje izborničke funkcije uzbekistanske nogometne reprezentacije.

Nogometni savez Uzbekistana objavio je na internetskim stranicama da pregovara s nekolicinom stranih stručnjaka oko preuzimanja vođenja nacionalne izabrane vrste, a među kandidatima koji su pobrojani imenom i prezimenom nalaze se i hrvatski stručnjaci.

Uz Ivakovićevo ime navode se neki od klubova koje je kroz karijeru taj 63-godišnji stručnja vodio i podsjeća da je riječ o bivšem izborniku Irana i dodaje ‘da su pregovori u tijeku sa bivšim menadžerom West Hama Slavenom Bilićem‘.

Konkurenciju hrvatskom dvojcu predstavljaju Dan Petrescu, Slavoljub Muslin, Miodrag Radulović, Angelo Alessio, Walter Mazzarri, Bernd Storck i Bert van Marwijk.

Na danas objavljenoj Fifinoj ljestvici Uzbekistan zauzima 80. poziciju. Transfermarkt kompletnu reprezentaciju te zemlje procjenjuje na 9,45 milijuna eura, a najskuplji pojedinci u njoj su 900,000 eura vrijedni napadač Marat Bikmajev i veznjak Sardor Mirzajev, obojica igrači Lokomotiva iz Taškenta.

Povratak na Net.hr