BILIĆ GAZI SVE U NAJTEŽOJ LIGI SVIJETA: / WBA gubio do 70. minute, a onda je uslijedio uraganski preokret

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Biliću sjajno ide ove sezone i njegova momčad još uvijek ne zna za poraz

22.9.2019.
15:49
Profimedia, Press Association
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, upisao je novu pobjedu na klupi West Bromwich Albiona. Svladao je Huddersfield s 4:2 na svom terenu u sklopu osmog kola engleskog Championshipa.

Biliću sjajno ide ove sezone i njegova momčad još uvijek ne zna za poraz. Do sada su skupili četiri pobjede i četiri remija, a trenutno se nalaze na četvrtom mjestu sa 16 osvojenih bodova uz gol-razliku 15:10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion's manager Slaven Bilic Derby County v West Bromwich Albion, EFL Sky Bet Championship, Football, Pride Park, Derby, UK - 24 Aug 2019, Image: 467154182, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Zamjenio Krovinovića

Utakmica s Huddersfieldom bila je prava prava poslastica. Palo je čak šest golova i dogodila su se dva preokreta. Prvo su gosti poveli golom Lewisa O'Briena u 16. minuti, a onda je tri minute kasnije Matt Phillips poravnao na 1:1.

Karlan Grant je zatim u 35. minuti zabio za novo vodstvo gostiju i s tim se rezultatom završilo prvo poluvrijeme. Bilić je na poluvremenu u svlačionici ostavio hrvatskog veznjaka Filipa Krovinovića i ubacio je Gradyja Dianganu, što mu je bio odlučujući potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kongoanac je upisao dvije asistencije u nastavku i bio je začetnik preokreta WBA-a. U 70. i 74. minuti namjestio je golove Furlongu i Phillipsu za 3:2, a zatim je Semi Ajayi zabio za 4:2 u 89. minuti.

Dobro za sada Biliću ide u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo