Javio se i Slaven Bilić: 'Dobio sam otkaz?'

Upravni odbor direktora moskovskog Lokomotiva dao je treneru Slavenu Biliću i predsjednici Olgi Smorodskajoj deset dana da pripreme plan i program koji će izvući klub iz krize.

7.6.2013.
23:57
VOYO logo

Ruski Sport Express, iz navodno povjerljivih izvora, doznao je da su Biliću dani u Lokomotivu odbrojani i da je dobio otkaz, pa su to pitanje i postavili bivšem hrvatskom izborniku.

Nekadašnji hrvatski izbornik je prije svega zračio zbunjenošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkaz? Otkuda vam to? Da, čuo sam to od vas, ali mene nitko iz kluba nije nazvao, niti mi rekao takvo što. Imam valjani ugovor i dalje, ponavljam, nitko me nije nazvao. Zato, recite mi, otkuda vam ta informacija", pitao se Bilić i dodao:

"Moj status se nije promijenio. Ništa ostalo neću komentirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju ruskog Sport Expressa, čelnici Lokomotiva odlučili su uručiti otkaz bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću, a za novog će trenera imenovati Leonida Kučuka (53)…

Podsjetimo, Bilić je od klupskih direktora dobio desetodnevni rok da pripremi plan za izlazak Lokomotiva iz krize. No, iako spomenuti rok još uvijek nije istekao, Sport Express tvrdi da su čelnici kluba već odlučili raskinuti suradnju s hrvatskim trenerom i njegovim stručnim stožerom, a svi će dobiti adekvatnu otpremninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novog je trenera izabran Leonid Kučuk koji je navodno već dogovorio uvjete suradnje s Moskovljanima. Bjeloruski je stručnjak od siječnja vodio Kuban Krasnodar, a ranije je radio u moldavskom Šerifu, Saljutu iz Belgoroda i Arsenalu iz Kijeva. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo