Javio se i Slaven Bilić: ‘Dobio sam otkaz?’

Upravni odbor direktora moskovskog Lokomotiva dao je treneru Slavenu Biliću i predsjednici Olgi Smorodskajoj deset dana da pripreme plan i program koji će izvući klub iz krize. No i prije toga, novinari su iznenadili bivšeg hrvatskog izbornika…

Ruski Sport Express, iz navodno povjerljivih izvora, doznao je da su Biliću dani u Lokomotivu odbrojani i da je dobio otkaz, pa su to pitanje i postavili bivšem hrvatskom izborniku.

Nekadašnji hrvatski izbornik je prije svega zračio zbunjenošću.

“Otkaz? Otkuda vam to? Da, čuo sam to od vas, ali mene nitko iz kluba nije nazvao, niti mi rekao takvo što. Imam valjani ugovor i dalje, ponavljam, nitko me nije nazvao. Zato, recite mi, otkuda vam ta informacija”, pitao se Bilić i dodao:

“Moj status se nije promijenio. Ništa ostalo neću komentirati”.

Prema pisanju ruskog Sport Expressa, čelnici Lokomotiva odlučili su uručiti otkaz bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću, a za novog će trenera imenovati Leonida Kučuka (53)…

Podsjetimo, Bilić je od klupskih direktora dobio desetodnevni rok da pripremi plan za izlazak Lokomotiva iz krize. No, iako spomenuti rok još uvijek nije istekao, Sport Express tvrdi da su čelnici kluba već odlučili raskinuti suradnju s hrvatskim trenerom i njegovim stručnim stožerom, a svi će dobiti adekvatnu otpremninu.

Za novog je trenera izabran Leonid Kučuk koji je navodno već dogovorio uvjete suradnje s Moskovljanima. Bjeloruski je stručnjak od siječnja vodio Kuban Krasnodar, a ranije je radio u moldavskom Šerifu, Saljutu iz Belgoroda i Arsenalu iz Kijeva. (TS)

Povratak na Net.hr