BILIĆ BIJESAN NA SVOJU ZVIJEZDU: / 'Razočaran sam i ljutit! Ne možeš si dozvoliti takve stvari'

Image
Foto: AFP

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić nije skrivao razočaranje nepromišljenim potezom svoga napadača Andyja Carrolla u okršaju osmog kola Premier lige između Burnleyja i West Hama.

15.10.2017.
11:54
AFP
VOYO logo

Hammersi su na neugodnom gostovanju odigrali neodlučeno 1-1, a bod je posebno velik kad se uzme u obzir da su već od 27. minute imali igrača manje. Andy Carroll je, naime, unutar samo 99 sekundi dobio dva žuta kartona zbog udaranja laktom i ostavio svoju momčad na cjedilu.

Image
BILIĆEV WEST HAM OSTAO BEZ BODOVA U ZAVRŠNICI SUSRETA: /

Manchester City pregazio Stoke

Image
BILIĆEV WEST HAM OSTAO BEZ BODOVA U ZAVRŠNICI SUSRETA: /

Manchester City pregazio Stoke

'Nevjerojatno loša odluka'

Bilićeva momčad je prije toga povela u 19. minuti pogotkom Michaila Antonija i sve do 85. minute je držala u rukama pobjedu. No, s igračem manje ipak nije izdržala i Chris Wood je na koncu donio izjednačenje Burnleyju. Zanimljivo, otkad je Bilić preuzeo momčad, ovo je već 12. crveni karton West Hama u Premier ligi, uvjerljivo najviše od svih klubova u tom razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam prigovora na isključenje. Andy je iskusan igrač i zato sam jako razočaran i ljutit što je to napravio. Ne možeš si to dozvoliti, posebno ne dvije minute nakon što si dobio prvi žuti karton. Bila je to nevjerojatno loša odluka Carrolla i težak udarac za nas", istaknuo je Bilić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izmiješani osjećaji'

Njegova momčad poslije osam kola na kontu ima osam bodova i zauzima 14. mjesto na ljestvici.

"Ovo je za nas veliki bod, ali osjećaji su mi izmiješani jer smo bili blizu pobjede. No, nije lako igrati s desetoricom. Mogu samo pohvaliti svoje igrače za trud i kvalitetu koju su pokazali. Kad smo bili kompletni, bili smo znatno bolji, opasni i napadački orijentirani", dodao je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo