TO BI BILO SJAJNO

BILD PLASIRAO SENZACIJU: Njemački velikan želi dovesti Alena Halilovića

Prema pisanju njemačkog Bilda, hrvatski veznjak Alen Halilović (20) na meti je njemačkog prvoligaša Hamburga.

Još se ne zna sudbina mladog hrvatskog nogometaša kojeg je jako pogodio ne odlazak na Euru u Francusku. Iako je bio vrlo blizu dolaska u Valenciju, to se još nije dogodilo i Halilović je još uvijek nogometaš Barcelone koji će, prema nalogu trenera Luisa Enriquea, biti dio momčadi koja će u utorak započeti pripreme za novu sezonu, piše katalonski Sport i ističe kako će tada biti donešena njegova sudbina u “katalonskom gigantu” ovisno o njegovim igrama i stanju.

BARCELONA IMA NOVI PLAN: Otpisani Vatreni ipak odlazi iz kluba

HSV kreće po Halilovića

I dok Halilović čeka što će biti s njim, iako se još od prije zna kako ga Luis Enriquea želi poslati na posudbu jer za njega nema mjesta u A momčadi Bacelone, njemački Bild plasirao je vijest kako se Hamburg zainteresirao za Hrvata.

Klaus-Michael Kuehne, većinski vlasnik poznate kompanije Kühne + Nagel, ulagač i u nogometni klub HSV, želi dovesti Halilovića. Nijemci ističu i kako će Hamburg od Barcelone zatražiti posudbu Hrvata koji je prošle sezone bio na posudbi u Sportingu iz Gijona u kojem je igrao dosta dobro zabivši u 36 susreta tri gola.

Povratak na Net.hr