BILD PLASIRAO SENZACIJU: / Njemački velikan želi dovesti Alena Halilovića

Image
Image

Prema pisanju njemačkog Bilda, hrvatski veznjak Alen Halilović (20) na meti je njemačkog prvoligaša Hamburga.

18.7.2016.
14:35
VOYO logo

Još se ne zna sudbina mladog hrvatskog nogometaša kojeg je jako pogodio ne odlazak na Euru u Francusku. Iako je bio vrlo blizu dolaska u Valenciju, to se još nije dogodilo i Halilović je još uvijek nogometaš Barcelone koji će, prema nalogu trenera Luisa Enriquea, biti dio momčadi koja će u utorak započeti pripreme za novu sezonu, piše katalonski Sport i ističe kako će tada biti donešena njegova sudbina u "katalonskom gigantu" ovisno o njegovim igrama i stanju.

BARCELONA IMA NOVI PLAN: Otpisani Vatreni ipak odlazi iz kluba

HSV kreće po Halilovića

I dok Halilović čeka što će biti s njim, iako se još od prije zna kako ga Luis Enriquea želi poslati na posudbu jer za njega nema mjesta u A momčadi Bacelone, njemački Bild plasirao je vijest kako se Hamburg zainteresirao za Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klaus-Michael Kuehne, većinski vlasnik poznate kompanije Kühne + Nagel, ulagač i u nogometni klub HSV, želi dovesti Halilovića. Nijemci ističu i kako će Hamburg od Barcelone zatražiti posudbu Hrvata koji je prošle sezone bio na posudbi u Sportingu iz Gijona u kojem je igrao dosta dobro zabivši u 36 susreta tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo