Nijemci otkrili novi klub Josea Mourinha!

Rafa Benitez na klupu Chelseaja postavljen je kao privremeno rješenje i na ljeto odlazi iz kluba. Ako je vjerovati pisanju Bilda, njegova zamjena bit će Jose Mourinho.

25.4.2013.
9:03
VOYO logo

"Chelsea je moj klub, tamo mi je bilo lijepo i sigurno ću se jednog dana vratiti", često je govorio trener Reala Jose Mourinho.

U noći nakon debakla njegovog kluba u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (4:1 za Borussiju) plasirana je ova priča. Mourinho je, tako, na dobrom putu da se od Reala oprosti bez Lige prvaka, a već se i pozdravio s naslovom španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bild dodaje da će Portugalac kao poklon za dolazak od Abramovića dobiti Radamela Falcaa. navodno je taj transfer već dogovoren, a kolumbijski napadač Mourinhu bi trebao biti velika uzdanica.

Je li ova Bildova priča još jedna u nizu nagađanja pokazat će vrijeme, ali treba istaknuti da su se njihove ekskluzive u zadnje vrijeme često pokazale točnima. Upravo su oni prvi na svijetu otkrili da će Guardiola preuzeti Bayern, kao i to da će Götze napustiti Borussiju i otići u bavarski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo