Bijesni Otočani optužili Hrvata da priča besmislice!

Iz škotskog prvaka Rangersa i dalje odapinju strelice prema hrvatskom nogometašu Nikici Jelaviću koji je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka napustio Ibrox i potpisao za Everton.

3.2.2012.
14:08
VOYO logo

U klubu iz Glasgowa su ljuti što je Jelavić na prvoj konferenciji za novinare u Evertonu rekao da nije imao ništa protiv ostanka u Rangersu, ali ga je predsjednik Craig Whyte odlučio prodati.

Najprije je to opovrgnuo sam Whyte, ustvrdivši kako je 26-godišnji napadač sam inzistirao na odlasku, a u petak se oglasio i direktor Rangersa Ali Russell. "Nikica je u ponedjeljak osobno rekao treneru Allyju McCoistu da želi otići u englesku Premierligu, tako da je njegova izjava da nije želio napustiti Rangers besmislica", rekao je Russell škotskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikica je, baš kao i njegova obitelj, tijekom siječnja bio puno puta citiran o igranju u Engleskoj, a i njegov je agent također izjavio da njegov klijent želi ispuniti životnu ambiciju i isprobati se u Premierligi. Jelavić želi izboriti mjesto u hrvatskoj reprezentaciji za EURO 2012. i smatrao je da će mu odlazak u najjači rang engleskog nogometa pomoći u tome", dodao je Russell i zaključio: "Jelavić je bio sjajan u Rangersu i želimo mu sve najbolje u Evertonu, ali pričati da je bio prisiljen napustiti Ibrox je smiješno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo