IMA PRAVO?

BI LI SE MODRIĆ U POTPUNOSTI SLOŽIO S OVIM? Suigrač Vatrenog iz Reala uvjeren – ‘Da nije njega, Luka ne bi bio tako dobar’

‘Nikad neće od vas tražiti ono što ne možete, nego će inzistirati na onome u čemu ste najbolji’

Brazilski veznjak iz redova Real Madrida, Casemiro, dao je veliki intervju engleskom Guardianu. Načeo je brojne teme, od svojih početaka, do najboljih dana u karijeri, odnosu sa suigračima, a u jednom dijelu je posebno naglasio važnost Zinedinea Zidanea u njegovoj i karijeri njegovih suigrača.

Upravo je pod Zidaneom Casemiro postao možda i najbolji defenzivni veznjak na svijetu. Kaže da mu je veliki Francuz idol i da njemu duguje puno toga u karijeru, ali isto tvrdi i za svoje suigrače.

ProfimediaFoto: Profimedia

“Čak i danas, nakon svih ovih godina sam malo nervozan kad s njim razgovaram. Rekao sam mu da nema pojma što je on meni značio. Zidane je nevjerojatan tip. Zna izvući ono najbolje od svakog od nas. Ja ne bih bio igrač kakav sam danas da nije bilo njega. Ne bi ni Luka Modrić, ni Toni Kroos, ni Fede Valverde ni Isco. Nikad neće od vas tražiti ono što ne možete, nego će inzistirati na onome u čemu ste najbolji”, rekao je Casemiro.

Povratak na Net.hr