BEZOBRAZNA BRAVURA PORTUGALSKOG ČAROBNJAKA: / Pogledajte zašto za njega govore da je s druge planete

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ricardinho je pokazao svu raskoš svog talenta koji posjeduje.

31.1.2018.
20:55
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Slovenija je domaćin Europskog prvenstva u Futsalu 2018. koja je natjecanje otvorila remijem protiv Srbije u prvom kolu skupine A (2-2).

Već prvog dana natjecanja vidjeli smo dramatične završnice i sjajne poteze, a najbolji tek dolaze. Prvenstvo su otvorili domaćini Slovenci utakmicom protiv Srbije, a nakon velike drame završilo je 2-2. Domaćini su pred ugodno popunjenom dvoranom u Ljubljani imali prednost od 2-0 golovima Fetiča i Vrhovca, ali Srbi se nisu predavali te je prvo Ramić smanjio na 2-1 da bi Kocić sjajnim udarcem asistirao Tomiću za konačnih 2-2 svega 30 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


POČEO UEFA FUTSAL EURO: Već prvog dana vidjeli smo dramatične utakmice i nevjerojatne poteze, a najbolje tek slijedi

Druga utakmica donijela je još više drame. Rusi su bili ogromni favoriti protiv reprezentacije Poljske u susretu u skupini B, ali Poljaci su uspjeli kreirati senzaciju i izaći neporaženi u ovom susretu. Dugo su Rusi lomili otpor Poljaka, a napokon su poentirali pet minuta prije kraja. Imali su nakon toga i nekoliko odličnih prilika koje nisu iskoristili, a Poljska ih je za to kaznila svega devet sekundi prije kraja. Strijelac lijepog pogotka za 1-1 bio je Michal Kubik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


U srijedu su Portugal i Rumunjska otvorili natjecanje u skupini C gdje su Ricardinho i društvo prilično lagano uzeli prve bodove (4-1) na turniru. Najzanimljiviji trenutak susreta dogodio se u 36. minuti dvoboja kada je najbolji malonogometaš svijeta Ricardinho pokazao svu raskoš svog talenta koji posjeduje. Odlično se okrenuo na rubu kaznenog prostora da bi zatim popularnom rabonom svladao vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo